Matteusskolan är en skola där alla barn är olika - och ska få vara det. Här får barnen lära sig att inte bara acceptera individuella skillnader, utan också uppskatta olikheter.


ALL INFORMATION PÅ DENNA BLOGG KAN ÖVERSÄTTAS TILL OLIKA SPRÅK!
Använd Translate här nedanför på vänster sida

tisdag 27 juni 2023

Infobrev Vh i årskurs 2

 Hej!

Nu är vi framme vid sommarlov och avslutet på årskurs två. Ett helt läsår har passerat där vi bland annat lärt oss om: religion, rymden, naturen, jämvikt och tyngdpunkt, yrken, hittat teknik i vår vardag, övat motorik på idrotten, målat med olika tekniker, vi har övat engelska, blivit säkrare på att läsa och skriva och på att räkna/förstå och prata matematik matematik. Utöver det har vi även genomfört ett stort projekt med tvåornas kör som avslutades med en  konsert i DeGeer hallen. Vi har sjungit på äldreboende. Vi har varit på utflykter. Vi har även spelat in en reklamfilm i samarbete med Stadium. Vi har kämpat, tragglat, lärt oss, skrattat och haft roligt tillsammans. I augusti ses vi igen och då är ni äldst på lågstadiet, vad fort tiden har gått.



Vi har tyvärr fått säga hej då till tre klasskompisar som under läsåret flyttat till en annan ort men som tur är har vi fått lite inflytt. På lärarsidan blir det lite förändringar. Linda har fått nytt uppdrag på skolan som SVA- lärare för lågstadiet så hon kommer att fortsätta vara med i klassen men inte lika mycket som innan. Pia och Erika kommer att vara kvar som mentorer. Vi kommer att fortsätta jobba tätt och att gå lite mellan klasserna. I brevet ni fick hem kan ni ta del av gruppindelningen. Nedan hittar ni vilka lärare som är kopplade till årskursen. Sofia finns kvar som elevassistent och Gunilla är fortsatt kopplad till vårt fritidshem. Rafael går vidare mot nya utmaningar. Vi önskar honom lycka till.


Vi som jobbar i Solrosen under nästa läsår är

Pia Westlund, mentor Solen

Erika Rydström, mentor Rosen

Gunilla Pantzare, lärare i fritidshem, Regnbågen

Sofia Edling, elevassisten, frititdshemmet, Regnbågen


Linda Gabrielsson, SVA-lärare 1-3

Gun Niklasson, speciallärare 1-3


Estetiska ämnen

Helén Hugo, musik

Annika Pålsson, bild

Illhan Sonar, Idrott

Linus Bäckstedt, Idrott

Ann- Louise Almberg, textilslöjd

Rickard Karlén, trä och metallslöjd


Obs! Det står fel datum tidigare i bloggen angående skolstart. Skolan börjar den 16 augusti klockan 10:00.


 Hoppas ni får en härlig sommar!

 Trevlig sommar önskar Team 2 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar